Slik returnerer du:

1.  Logg inn med ditt telefonnummer og ordrenummer for den aktuelle ordren som skal returneres på https://kunde.milrab.no/Login

2. Velg produkt(er) og antall du ønsker å returnere. Trykk “Neste” for å gå videre.

3. Velg årsak til retur. Trykk “Neste” å registrere din retur.

4. Din retur er nå registrert og pakken kan returneres til oss. Du kan velge å bruke fraktetiketten du mottok sammen med pakken eller få tilsendt ny på e-post ved å rykke på “Jeg trenger en fraktetikett”. Fraktetiketten blir sendt til e-postadresse brukt ved bestilling.

5. Pakk ned varen(e) du vil returnere og teip fraktetiketten utenpå forsendelsen for å sende i kostnadsfri retur. Lever returpakken på postkontoret/post-i-butikk.

Vennligst ta vare på kvittering på innlevert pakke fra Posten. Da dette er viktig om det skulle oppstå avvik med forsendelsen.

OBS! Det er ikke mulig å besøke vårt lager for å gjøre en retur, alle returer må gjøres via instruksene over.