Som kunde hos Milrab får du alltid gratis frakt på alle kjøp over kr 800,-.
Legger du inn bestilling før kl 12.00, vil varene normalt bli sendt fra oss samme dag.
Normal leveringstid er 1-4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.
Så snart pakken har blitt gjort klar for sending vil du få e-post og SMS med sporingsinformasjon.

OBS: Merk at det kan ta noen timer før sporingen blir aktiv.

Jeg har ikke mottatt alle varene jeg bestilte. Hva gjør jeg?
Logg inn på din bruker her. Gå inn på din ordreoversikt og trykk på gjeldende ordrenummer. På enhver bestilling skal man kunne se status på hvilke varenumre som er sendt. Dersom en vare ikke er sendt, vil det rett under varenummer stå en forventet dato på lager (ETA) eller være en bestillingsvare. Når produktet har ankommet og blitt registrert inn i beholdningen, ettersender vi varen så fort det lar seg gjøre. Dersom informasjonen under din ordre ikke stemmer, ber vi deg ta kontakt med vår supportavdeling her.